2012 eurovision şarkı yarışmasında Türkiyeyi kim temsil edecek

mahir Harbi Aktif Üye
2012 eurovisiona Türkiyeden kim katılacak, 2012 eurovision şarkı yarışması Türkiye temsilcisi kim, 2012 eurovision şarkı yarışması adayları kimler

Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek kişiye bir türlü karar veremeyen TRT komitesinin rock müziğin güçlü sesi Şebnem Ferah’a tekrardan teklif götürdüğü iddia edildi.

Bugün gazetesinde çıkan habere göre ünlü şarkıcı Ferah’ın kendine gelen teklifi, "Basın danışmanın hamile" cevabıyla reddetmesiyle ümidini kesen TRT’nin Türkiye’nin başarısı için geçmişe sünger çektiği belirtildi.

2004 yılında Sertab Erener’le gelen birinciliği yeniden ülkemize kazandırmak isteyen TRT yetkilileri bu sene Eurovision’da temsil edecek sanatçının, genç olmakla beraber "deneyimli olması" konusunda da hemfikir oldu.

Türkiye’yi genç şarkıcı Atiye’nin temsil etmesi beklenirken, müzik piyasasındaki tecrübesiyle Şebnem Ferah ismi yeniden kulislerde ağır basmaya başladı. Her sene Eurovison’a kimin gideceğini yeni yıl gecesi açıklayan TRT, bu kez kuralını bozdu ve daha önceden açıklanan adaylara Erhan Güleryüz'ü ekledi. TRT yetkililerin "Geçen senede 5 adayın dışında seçilen Yüksek Sadakat gibi bu senede sürpriz olarak Ayna’nın solisti Erhan Güleryüz’de gidebilir" açıklaması kafaları karıştırdı.
 
Son düzenleme moderatör tarafından:

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
4B
Üst