Kim şampiyon olur anketi 2010

Bu sene şampiyon kim olur?


  • Toplam oy
    59
  • Oylama bitti .
Ömer
Yönetici
Turkcell Süper Lig 2009/2010 Sezonun'da Kim Şampiyon Olur? Bu Sene şampiyon kim olur?

Süper Lig'de son altı haftanın içerisindeyiz.Zirve yarışı iyice kızıştı. Galatasaray uzun zamandır maç kazanamıyor. Beşiktaş Eskişehir maçında şampiyonluk havasına girse de, Ankaragücü maçında kendiyle çelişmiş gibi bir puan kaybı yaşadı. Fenerbahçe, taraftarı herşey bitti şampiyon hayal derken, Galatasaray maçının kazanılmasıyla oluşan ruhla bir Kayserispor maçı kazandı, Bursaspor ise, liderlik stresini kaldıramazlar diyenlere inat son 6 haftaya 3 puan avantajla lider.

Bursaspor ve Fenerbahçe diğer takımlara göre hem puan olarak, hemde fikstür olarak büyük avantaj yakalamış durumda. Her iki takımda oynamadan Ankaraspor'dan dolayı üç puan alacak.

Önümüzdeki altı hafta çok şeylere gebe. Beşiktaş-Trabzonspor, Fenerbahçe-Beşiktaş, Galatasaray-Bursaspor ve Bursaspor-Beşiktaş maçları şampiyonluğu tayin edecek maçlar. Ama kim bilir şampiyonluk yarışında takımlar bu maçları kazanamasına rağmen belkide şampiyon olamayacaklar.

Nefesler tutuldu, maç maç gidip, maç seçmeden aynı ciddiyetle oynayan takımlar kesinlikle bu şampiyonluğu hak edecek.

Sizce kim şampiyon olur?
 
aLL-StaR By BiLiNMeZ LoRd..
Arkadaşlar Gs Şampiyon olma olanagı 0 lanmiştir :D

Aynen. Kardeşim sana katılıyorum.. Fenerbahçe bu sezon şampiyon bence. Bir fenerbahçeliyim fakat gönlümden geçen şampiyonun BURSA olması.. Birkerede Anadoluda kutlansın, ßursa'da kutlansın şampiyonluk coşkusu.. Her sene hersene ya Galatasaray - ya Fener kutlamasın... İnş. Bursa ama bu tabloya bakarsak, BURSA korktu.. Fenerbahçe yolundan sapmadan badozlama geliyor. Maçları yene yene. Beşiktaş'ıda yenerse BURSA'nın işi zor..Geçen sene Sivas gibi son maçları kaybedip 2.ye vericek şampiyonluğu bana öyle geliyor.. 2.'de FB
 
Saiga34 Ayık Olun!!!
Fenerbahçeliyim ve fenerbahçenin şampiyon olacağını düşünüyorum çünkü Bursasporu şampiyon yapmazlar geçen senelerde Sivasspora olduğu gibi...
 
Ömer
Yönetici
Bursaspor'u şampiyon yapmazlar fikrine kesinlikle karşıyım. Üç büyük takıma nazaran hakemler tarafından kollanan takım Bursaspor'dur. Üç büyük kendi arasında çekişirken, eski Bursaspor başkanı yeni Federasyon'un en has adamlarından biri olan Levent Kızıl'ın Bursaspor'a verdiği puanlar yatsınamaz bence. Bursaspor tabi hak ediyor şampiyonluğu ama son 10 maçına bakarsak görürüz lehteki hataları.

İpler Bursaspor'un ellerinde, maçlarıda hiç kolay değil. Bursaspor'un arkasında koskoca Levent Kızıl var, Sivasspor'un arkasında kim vardı?
 
Gorur Yeni Üye
Bugün Akşam FenerBahçe Beşiktaş Maçında %70 FenerBahçe Alır
 
Son düzenleme moderatör tarafından:
sezgin1444 Yeni Üye
geçen yıl olanı untmayım BJK 8. sıradan şampiyonlar ligine nasıl çıktığını bjk şampiyon olursa şaşırmayın
 
pesimist sanal alem
bu hafta değil ama diğer hafta fb ankaragücüyle oynuyacak ipler orda kopacak o hafta şampiyon belli olacak bursanın takılacagı bir maç daha var fbde ankaragücünü kayıpsız geçerse inş şampiyon
 

Benzer Konular

Yanıtlar
19
Görüntülenme
13B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
5B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
74B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
29B
Yanıtlar
1
Görüntülenme
3B
Üst