1 Temmuz Burç Yorumları

Betül17 denizimsi
Koç
Sevgili Koç, iş yaşamınız yoğunlaşmak üzere. Bugün Mars'ın iş evinize geçmesiyle birlikte ağustos ortasına kadar her alanda eleman açığı yaşayabilirsiniz. Uzun süredir bu tarz bir şey görmemiştiniz. İşler yoğunlaşmaya başladığında patronunuzun size ve ekibinizin geri kalan kısmına ihtiyacı olacak. Aslında bu kadar yoğun olmak sizi daha da enerjik yapabilir ancak üzerinizdeki baskıdan rahatlamanın yollarını bulmanız gerekecek. Bu aynı dönem Mars sayesinde daha ince ve formda olabilirsiniz. Mars enerjinizi üst seviyelere taşıyacağı için bu enerji sadece işe yöneltmekle kalmayacak spor salonunda da kullanabileceğiniz kadar fazla olacak. Bu döngü iki yılda bir kez gerçekleşen ve yedi hafta süren nadir bir döngüdür.



Boğa
Sevgili Boğa, mayıs ayından beri ev ve aile ile ilgili konular üzerinizde baskı yaratıyordu zira Mars, sizin dördüncü evinize geçmişti. Bu bölge sizi fazlasıyla eve bağlayan bir yerleşimdir. Bir aile üyesinin sağlığı yüzünden endişelenmiş olabilirsiniz veya taşınma, evde yenilik yapma gibi işlerle uğraşıyorsunuzdur. Mars bugün Aslan burcundan çıktıktan sonra ev ve aile ile ilgili bu durum rahatlıyor. Omuzlarınızdan ağır yükün kalktığını hissedebilirsiniz. Bugün aşk evinize geçen Mars, ağustos ortasına kadar aşk ve sosyal hayatınızı canlandıracak.



İkizler
Sevgili İkizler, Mars bugün yıldız haritanızın ev sektörüne geçiyor. Mars, ağustos ortasına kadar Aslan burcunda ilerlerken, eviniz ve aileniz sizin için daha da önem kazanacak. Evinizde veya evinizin ya da başka bir mülkünüzün yapısında, dekorunda veya genel konforunda değişiklik yapmayı istiyorsanız, bu dönem yolunuza hep doğru tercihler çıkacağından bunu gerçekleştirmek için müthiş bir fırsat yakalayacaksınız. Taşınmanız veya eşya satın almanız gerekiyorsa, bu dönem harekete geçin.


Yengeç
Sevgili Yengeç, eylem gezegeni Mars mayıs ayından beri parayı simgeleyen ikinci evinizde tozu dumana katıyordu, büyük olasılıkla o yüzden önemli maddi sıkıntılar çekiyordunuz. Mars bugün para evinizi terk ediyor ve para durumunuz rahatlamaya başlıyor. Bugünden başlayarak ağustos ortasına kadar seyahat sizin için önemli bir konu olacak. Yeni bir yeri keşfetmek için en azından bir eğlenceli yolculuğunuz olacak. Kardeşiniz ya da bir arkadaşınız ile veya yalnız gidebilirsiniz, ancak nasıl gitmeye karar verirseniz verin, kesinlikle çok canlandırıcı bir gezi olacak.



Aslan
Sevgili Aslan, enerji gezegeni Mars mayıs ayından beri burcunuzda bulunuyordu. Mars size cesaret, enerji, güdüm, ikna kabiliyeti ve karizma verdi. Bugün Mars'ın para evinize geçmesiyle birlikte, ağustos ortasına kadar çok fazla para harcayabilirsiniz. Belki de daha önceden zaman bulamadığınız için biriken bazı ihtiyaçlarınızı satın alacaksınızdır. Ya da bilgisayar, araba veya ev gibi büyük bir şey satın almak için para biriktirmeye başlayacaksınızdır. Beklenmedik bazı sürpriz masraflara da hazır olun. Mars'ın para evinizi ziyaret ettiği bu dönem en masraflı zamanınız olacak.



Başak
Sevgili Başak, Mars'ın on ikinci evinizdeki konumundan dolayı mayıs ayından beri mecburiyetten veya kendi seçiminiz sonucunda başkalarından izole olduğunuzu fark etmiş olabilirsiniz. Kendinizi iyi hissetmemiş ya da tümüyle dikkatinizi vermeniz gereken bir iş için sakin bir yere çekilmiş olabilirsiniz. Şimdi bu zor dönem sona ermek üzere ve bugünden başlayarak, ağustos ortasına kadar Mars, Başak burcunu ziyaret ederken çok parlak bir dönem geçireceksiniz. Bu dönem, en parlak dönemlerinizden biri olabilir zira burcunuzdaki Mars tüm kontrolü size verecek.



Terazi
Sevgili Terazi, mayıs ayından beri sosyal hayatınızı canlandıran eylem gezegeni Mars bugün burç değiştiriyor. Çeşitli nedenlerle daha sık kalabalık ortamlarda bulunmuş olabilirsiniz. Mars bugün yıldız haritanızın en sakin bölgesine taşınıyor – on ikinci evinize. Mars burada iken öfkenizi dışa değil içe yöneltebilir ve bastırabilirsiniz. ağustos ortasına kadar bir çeşit iç hesaplaşma döneminde olacaksınız, arada bir yalnız kalıp düşünmeye zaman ayırın. Bir proje için kapanıp tek başınıza çalışmanız gerekebilir ya da gizli tutulması gereken bir proje üzerinde çalışabilirsiniz.



Akrep
Sevgili Akrep, kariyerinizde müthiş gelişmeler oldu. Bunu son yaptığınız yoğun çalışmalara ve konsantrasyonunuza borçlusunuz. Mayıs ayından beri kariyer evinizi ziyaret eden Mars, etkin kişilerin gözdesi olmanıza ve önemli adımlar atmanıza yardımcı oluyordu. Kariyeriniz bariz bir şekilde yükselişte idi. Mars bugün kariyer sektörünüzden çıktıktan sonra ağustos ortasına kadar sosyal hayatınıza canlılık getirecek ve gelecek haftalarda pek çok arkadaşınızı görme fırsatını bulacaksınız. Eğer dostlarınız son zamanlarda sosyal açıdan hareketsizleştiğinizi düşünüyorlarsa, bu değişime bayılacaklar.



Yay
Sevgili Yay, bugün Mars'ın Aslan burcundan çıkıp, Başak burcuna taşınmasıyla beraber kariyeriniz odak noktanız olacak. Mars burada iken terfi ve onur evi olan onuncu evinizi pırıl pırıl aydınlatacak. Eğer daha iyi bir iş için hazır olduğunuzu hissediyorsanız, Mars'ın kariyer evinizde bulunduğu ağustos ortasına kadar olan dönem iş görüşmeleri ayarlamak için mükemmel. Kariyerinizde başarı potansiyelinin yüksek olduğu güçlü bir dönem sizi bekliyor.



Oğlak
Sevgili Oğlak, Mars'ın en sonunda bugün para bölgenizden çıkmasıyla beraber harcamalarınız bir anda düşecek. Geçtiğimiz mayıs ayından beri maddi açıdan zorlanmış olabilirsiniz. Belki de bir yatırım, banka kredisi, burs ya da başka türlü bir parasal destek sizi zorluyordu. Bugün enerji gezegeni Mars, sizin gibi toprak elementi olan Başak'a geçiyor ve seyahati simgeleyen dokuzuncu evinizi aydınlatıyor. Ağustos ortasına kadar uzak bir ülkeye seyahat etme şansınız çok yüksek.



Kova
Sevgili Kova, mayıs ayından beri yakın bir ilişkinizi zorlamış olan Mars bugün burç değiştiriyor. Artık daha az eleştirilecek ve ilişkinizde daha uyumlu olacaksınız. Mars, ağustos ortasına kadar ortak gelirler evi olan sekizinci evinize yoğun enerji verecek. Bu dönem boyunca banka hesabınıza para girerken, aynı hızda hesabınızdan çıkabilir. Bunun mantıklı bir nedeni olabilir – bir ev ya da araba almak gibi büyük bir harcama yapmayı planlıyor ve bunun için de öncelikle fon bulmanız gerekiyor olabilir. Herhangi bir planınız yoksa da büyük bir masraf sizi bekliyor olabilir.



Balık
Sevgili Balık, işinizde uzun zamandan beri büyük baskı altındaydınız ve çok fazla işiniz vardı ama neyse ki, bu çabalarınızın karşılığını alacaksınız. Mayıs ayından beri Mars iş evinizde olduğundan işleriniz çığ gibi artmıştı. Mars'ın bugün iş evinizden ayrılmasıyla birlikte işlerin bariz biçimde hafiflediğini göreceksiniz. Eğer ciddi bir ilişkiniz varsa, Mars bugün partnerlik evinize geçtikten sonra evlenmek veya beraber yaşamak için planlar yapmaya başlayabilirsiniz. Mars, ağustos ortasına kadar partnerlik evinizde kalacak. Bu dönem sevdiğinizle çok dürüst ve yakın bir diyalog kurmaya başlayacaksınız. Bazı insanlar bu tip Mars döngüsünü zor geçirebilir ama herkes değil. Bu daha çok aranızdaki ilişkiye, birbiriniz hakkında ne kadar çok şey bildiğinize ve aranızdaki farklılıklarla nasıl başa çıktığınıza bağlı. Gelecek haftalarda biraz daha fazla çatışabilirsiniz ama bu sadece ikiniz de daha katılımcı olacağınız ve her konuda düşüncelerinizi karşılıklı olarak dile getireceğiniz için olacak.
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
6B
Yanıtlar
1
Görüntülenme
4B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
9B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
4B
Üst