|
|||||||
| Kayıt ol | Etiketler | Ajanda |
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
#1 |
|
|
y.emre:
hoşgeldin melankolik.. melankolik16: hoşbulduk emrecim y.emre: melankolik hanım acaba gerçek isminizi ögrenebilirmiyiz.. melankolik16: nergiz y.emre: size nergiz diye hitap etmemde bir sakınca yoktur umarım.. melankolik16: içinden ne demek geliyosa öyle de y.emre: sizi kısaca tanıyalım isterseniz.. merak eden çok kişi vardır forumda..(sanmıyorum ama )melankolik16: eminim öyledir=)hımm 17 yaşındayım(16 değil ona göre=))lüleburgazda yaşıyorum..lise öğrencisiyim.. melankolik16: he bi de öyle göründüğüm gibi değilim yani forumdaki gibi tanıştıklarım ne demek istediğimi anlamışlardır heralde=) y.emre: anlamışlardır muhtemelen.. nergiz hobilerin ve ilgi alanların nelerdir.. melankolik16: öyle çokta önemli bi hobim yok herkes gibi bende müzik dinlemeyi seyehat etmeyi falan seviyorum=) y.emre: artık röportajlarda klasikleşmiş soru olan soruyu yöneltiyim o zaman.. forumla nasıl tanıştın? melankolik16: hımm..çok sevdiğim birinin tavsiyesiyle foruma üye oldum=)canım mic=) y.emre: en güzel sorulardan birini yöneltecem.. forumda en sevdiginiz üyeler kimler? melankolik16: 1-Mic Check 2-bjk1903carsi 3-EMRE 4-BLuE_CocKs 5-green_eyes y.emre: peki o zaman en sevmediginiz üye veya üyeler kim.. melankolik16: yok.... y.emre: enteresan demek kimseyle bir problemin yok.. melankolik16: var aslında ama sevmediğin diye sorunca o ayrı y.emre: o zaman şöyle düzelteyim sorumu kimlerden huylanıyon? melankolik16: ömer=) y.emre: yanlız ömer bu forumun sahibi ve admini.. melankolik16: bana adminlik sökmez y.emre: peki bize melankolik nickinden bahset.. melankolik16: ruh halim=)) y.emre: enteresan.. melankolik16: ama senin tanımınla değil benim tanımımla tdk dan puhaaa=)) y.emre: bu t.d.k. meselesini uzatmayalım istersen o konuda sen haklıydın.. melankolik16: teşekkür ederim emrecim=) y.emre: 17 yaşındayım ve lise ögrencisi oldugunu söyledin.. ilerde nereyi hedefliyorsun? melankolik16: sağlık alanında bi meslek seçmeyi düşünüyorum..tıp genetik mühendisliği yada eczacılık=)aslında puana bağlı böyle sıralaması çok kolay=) y.emre: umarım muaffak olursun.. melankolik16: tdk yla ilgili bişe daha söyleyebilirmiyim=) y.emre: evet sizi dinliyorum ama bu son olur inşallah çünkü bu meseleden bıktım.. melankolik16: peki=) Şu anda bir titreşim gönderdiniz. melankolik16: muaffak değil muvaffak=) y.emre: hızlı yazdıgım için olmuştur.. farkında degilim..dikkatin için teşekkür ederim.. melankolik16: tamam öyle olsun y.emre: peki melankolik yani nergiz hanım bana bu röportajı yaptıgın için teşekkür ediyorum.. y.emre: son olarak söylemek istedigin bir şey var mı? melankolik16: yok canım saol..ben teşekkür ederim emrecim=)
|
| EMRE kullanıcısına teşekkür eden toplam 8 kişi: |
|
|
#2 |
|
|
kimse kimseyi sevmek zorunda değil
amaaaaaaan çok da fifi ![]()
HARBİ TÜRKLER![]() ![]() Konu kralex tarafından (22.03.08 Saat 23:47 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| kralex kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#3 |
|
|
kız sevmiyom demedi huylanıyom dedi yanlız
dikkatli oku ...
|
| EMRE kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#4 |
|
Yasaklandı
![]() |
Güzel Bi Röportaj Ama Ben melankolik'e kırıldımm.... Beni sevmiyormusun yani
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| theserseri_ kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#5 |
|
|
![]() ![]() ![]() güseldi ya her röportajda komik bi nokta oluyo![]()
|
|
| green_eyes kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#6 |
|
|
|
| EMRE kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#7 |
|
|
bir dahaki röportajının daha iyi olmasını temenni ediyorum.kısa bir röportaj olmuşş....
|
| Lonely kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#8 |
|
|
bir dahaki röportajının daha iyi olmasını temenni ediyorum.kısa bir röportaj olmuşş....
eline saglık ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|