HarbiForum  

furkanaltunok(1986-....)

Üye Otobiyografileri bölümde furkanaltunok(1986-....) konusunu görüntülüyorsunuz.Adım Furkan ztn heryerde yazıo görgüsüz gibi Biliyorum beni tanımayanlar şimdi kim bu artiz dicek ...
Geri git   HarbiForum > Üyelere Özel > Üye Etkinlikleri > Üye Otobiyografileri

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Alt 06.05.08, 14:49   #1
Redface furkanaltunok(1986-....)

Adım Furkan ztn heryerde yazıo görgüsüz gibi Biliyorum beni tanımayanlar şimdi kim bu artiz dicek ama öle demeyin bende sizin gibi normal bir T.C watandaşıyım .Neyse Adım Furkan Altunok. 1986 Doğumluyum...Memleketim İstanbul/Güngören.İlkokulu Kemal Hasoğlu İlköğretim Okulunda Bitirdim.Anadolu Teknik Lisesi Bilgisayar Bölümü mezunu oldum.Üniversite İse Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünü Bitirdim.Web TasarımıProgramlama Dilleri İle Uğraşıyorum..Aileme gelince babam tekstilciannem ew hanımı we kardeşim ise benden 2 yaş büyük..2 kardeşiz ( Bence bu bile fazla daha çok olunca zor oluyodur eminim ).Hobilerim Futbol Oynamakmasatenisi oynamakmüzik dinlemekarkadaşlarımla wakit geçirmek we en önemlisi HarbiForum.Net de takılmak.Bunu gerçekten çok sewiyorum .En sewdiğim yemek tawuklu pilaw (yapan olursa söylesin gelirim) .FENERBAHÇEliyim ama sadece futbol takımıyla ilgilenirim...Sevmediğim şeyler yalancılıkiki yüzlülüksözünde durmama we dürüst olmamaktır..Ben pek göstermesemde utangacımdır komiğimidir vs vs. ...Neyse çok konuştum benden bu kadar.Kısaca kendimi tanıttım beni tanıyanlar daha iyi bilirler zaten.
FurkanAltunok isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06.05.08, 15:07   #2

tanımasakda tanımış gibi olduk.üniversiteyi erken bitirmişsin ama
kralex isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06.05.08, 16:33   #3

evet.. zaten şimdi spor akademisinede gitcem.. masa tenisi antrenorü olmak için şimdi ona hazırlanıyoruz..
FurkanAltunok isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Bu konuyu aşağıdaki sitelere kaydet

Etiketler
furkan altunok, furkanaltunok

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil