Adım Furkan ztn heryerde yazıo görgüsüz gibi Biliyorum beni tanımayanlar şimdi kim bu artiz dicek ama öle demeyin bende sizin gibi normal bir T.C watandaşıyım .Neyse Adım Furkan Altunok. 1986 Doğumluyum...Memleketim İstanbul/Güngören.İlkokulu Kemal Hasoğlu İlköğretim Okulunda Bitirdim.Anadolu Teknik Lisesi Bilgisayar Bölümü mezunu oldum.Üniversite İse Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünü Bitirdim.Web Tasarımı

Programlama Dilleri İle Uğraşıyorum..Aileme gelince babam tekstilci

annem ew hanımı we kardeşim ise benden 2 yaş büyük..2 kardeşiz ( Bence bu bile fazla daha çok olunca zor oluyodur eminim ).Hobilerim Futbol Oynamak

masatenisi oynamak

müzik dinlemek

arkadaşlarımla wakit geçirmek we en önemlisi HarbiForum.Net de takılmak.Bunu gerçekten çok sewiyorum .En sewdiğim yemek tawuklu pilaw (yapan olursa söylesin gelirim) .FENERBAHÇEliyim ama sadece futbol takımıyla ilgilenirim...Sevmediğim şeyler yalancılık

iki yüzlülük

sözünde durmama we dürüst olmamaktır..Ben pek göstermesemde utangacımdır komiğimidir vs vs. ...Neyse çok konuştum benden bu kadar.Kısaca kendimi tanıttım beni tanıyanlar daha iyi bilirler zaten.