HarbiFM / Radyomuz Hakkında bölümde DJ Başvuruları konusunu görüntülüyorsunuz. | |||||||
| Kayıt ol | Etiketler | Ajanda |
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| | arkadaşlar radyo tekrar kendi sunucumuzda aktifdir.dj olmak isteyen varmı?
__________________ |
| | |
| | #2 |
| | evet hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar |
| | |
| | #3 |
| | Tüm harbiforum camiasına hayırlı uğurlu olsun. Yalnız bu dj başvurusu değil sadece tebrik etmek istedim.
__________________ Devler gibi eserler bırakmak için, karıncalar gibi çalışmak lazım. (Necip Fazıl Kısakürek) ![]() ![]() Konu agent force tarafından (16.04.08 Saat 12:10 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #4 |
| Yasaklandı | Evet Hayırlı uğurlu olsun!! ![]() |
| | |
| | #5 |
| | Harbiforum büyüdükçe büyüyor.Kimbilir ilerde ne yenilikler olacak?
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #6 |
| | Arkadaşlar... ! başvurular nerde ? |
| | |
| | #7 |
| | Hepimize hayırlı olsun fakat niye şu an aktif değil?
__________________ ![]() NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE KEMAL ATATÜRK. |
| | |
| | #8 |
| | Radyo sabah bir çıktı birdaha görünmedi.Neden Kapandı?
__________________ Devler gibi eserler bırakmak için, karıncalar gibi çalışmak lazım. (Necip Fazıl Kısakürek) ![]() ![]() |
| | |
| | #9 |
| Yasaklandı ![]() | Hayırlı Olsun.... DJ olmak isterim zaten ben DJ im!!! Foruma katkımız olsun!! |
| | |
| | #10 |
| hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar yazılılar bitince bir mani olmazsa başvurabilirim.....
__________________ ![]() Cehalet insanı çirkinleştirir, suskunluğumsa asaletimdendir. Her lafa verilecek bir cevabım vardır ancak LAFA BAKARIM LAF MI DİYE, ADAMA BAKARIM ADAM MI DİYE... (MEVLANA) Rapim YILANSA ben ve koynum mutluyuz zehir boşalsa 98 Durum beter artık yeter... | |
| | |
![]() |
| Bu konuyu aşağıdaki sitelere kaydet |
| Etiketler |
| basvurulari |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| ALES başvuruları | agent force | Eğitim Şart | 0 | 26.03.08 10:54 |
| SBS ve DPY-B başvuruları uzatıldı | kralex | Eğitim Şart | 0 | 28.02.08 00:49 |
| SBS ve DPY-B başvuruları yarın sona eriyor | ibiramcan | Güncel Haberler | 0 | 21.02.08 21:53 |
| Moderatörlük Başvuruları | kralex | Atıl Forum | 7 | 19.10.07 05:12 |
| Moderatörlük Başvuruları | kralex | Atıl Forum | 0 | 08.04.07 01:20 |