|
|||||||
| Kayıt ol | Etiketler | Ajanda |
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
Anketimiz: En Güzel Avatar Kimin? |
|||
| Lonely |
|
3 | 8,33% |
| agent force |
|
3 | 8,33% |
| makif |
|
3 | 8,33% |
| EMRE |
|
3 | 8,33% |
| P®€ñ§£$ |
|
3 | 8,33% |
| melankolik16 |
|
2 | 5,56% |
| kralçarşı |
|
6 | 16,67% |
| kovboy |
|
2 | 5,56% |
| Mavi_Horoz |
|
1 | 2,78% |
| şeker |
|
4 | 11,11% |
| Samet46 |
|
2 | 5,56% |
| ninja25 |
|
1 | 2,78% |
| gitt |
|
3 | 8,33% |
| Katılımcı sayısı: 36. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
Lütfen Arkadaşınız olduğu için değil beğendiniz avatara oy verin.İsimleri unutun avatarlara konsantre olun
![]() Hile Yapanlar forumdan banlanacaktır... Yarışmaya Katılanlar; [Linkleri kayitli üyeler görebilir. Kayit olmak için Tıklayin...] [Linkleri kayitli üyeler görebilir. Kayit olmak için Tıklayin...] [Linkleri kayitli üyeler görebilir. Kayit olmak için Tıklayin...] [Linkleri kayitli üyeler görebilir. Kayit olmak için Tıklayin...] [Linkleri kayitli üyeler görebilir. Kayit olmak için Tıklayin...] [Linkleri kayitli üyeler görebilir. Kayit olmak için Tıklayin...] [Linkleri kayitli üyeler görebilir. Kayit olmak için Tıklayin...] [Linkleri kayitli üyeler görebilir. Kayit olmak için Tıklayin...] [Linkleri kayitli üyeler görebilir. Kayit olmak için Tıklayin...] [Linkleri kayitli üyeler görebilir. Kayit olmak için Tıklayin...] [Linkleri kayitli üyeler görebilir. Kayit olmak için Tıklayin...] [Linkleri kayitli üyeler görebilir. Kayit olmak için Tıklayin...] [Linkleri kayitli üyeler görebilir. Kayit olmak için Tıklayin...] [Linkleri kayitli üyeler görebilir. Kayit olmak için Tıklayin...] [Linkleri kayitli üyeler görebilir. Kayit olmak için Tıklayin...] 3.avatar yarışmasına katılım şartları biraz daha farklı olacak. Katılım Şartları;
HARBİ TÜRKLER![]() ![]() Konu ShadoW tarafından (17.05.08 Saat 18:52 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
| kralex kullanıcısına teşekkür eden toplam 5 kişi: |
|
|
#2 |
|
Yasaklandı
![]() |
ben katılmak istiyorum
|
|