HarbiForum  
Bu Fırsat Kaçmaz
Geri git   HarbiForum > Üyelere Özel > Forum Yarışmaları
Forum Yarışmaları bölümde 3.Avatar Yarışması konusunu görüntülüyorsunuz.

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Forum Yarışmaları HarbiForum Yarışmaları

Anketimiz: En Güzel Avatar Kimin?

Lonely 3 8,33%
agent force 3 8,33%
makif 3 8,33%
EMRE 3 8,33%
P®€ñ§£$ 3 8,33%
melankolik16 2 5,56%
kralçarşı 6 16,67%
kovboy 2 5,56%
Mavi_Horoz 1 2,78%
şeker 4 11,11%
Samet46 2 5,56%
ninja25 1 2,78%
gitt 3 8,33%
Katılımcı sayısı: 36. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Yeni Konu aç Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15.04.08, 05:50   #1
Rooter Admin

kralex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Hakkında
HF Kimlik No: 1
Konular: 7763
Bank: 10.342.937,94
Total Points: 31.779.246,87
Rep Bilgisi
Rep Gücü : 3013
Rep Puanı : 90680
kralex naptın ortalıktaki tüm repleri almışsın.kralex naptın ortalıktaki tüm repleri almışsın.kralex naptın ortalıktaki tüm repleri almışsın.kralex naptın ortalıktaki tüm repleri almışsın.kralex naptın ortalıktaki tüm repleri almışsın.kralex naptın ortalıktaki tüm repleri almışsın.kralex naptın ortalıktaki tüm repleri almışsın.kralex naptın ortalıktaki tüm repleri almışsın.kralex naptın ortalıktaki tüm repleri almışsın.kralex naptın ortalıktaki tüm repleri almışsın.kralex naptın ortalıktaki tüm repleri almışsın.kralex naptın ortalıktaki tüm repleri almışsın.
Hediyeler
bu forum için sana çok teşekkür ederim...hem çok güzel,hemde benm için artık çok ÖZEL:) - jack_fear
Standart 3.Avatar Yarışması

Lütfen Arkadaşınız olduğu için değil beğendiniz avatara oy verinİsimleri unutun avatarlara konsantre olun
Hile Yapanlar forumdan banlanacaktır

Yarışmaya Katılanlar;

3avatar yarışmasına katılım şartları biraz daha farklı olacak
Katılım Şartları;
  • Minimum 50 mesajı olmayan aday olamaz
  • En Fazla 10 Kişi yarışmaya katılabilecek(talebe göre artabilir)
  • Avatarlarda reklam vs içerikler kesinle olmayacak
Kurallar;
  • Aynı ip adresiyle sadece 1 oy kullanılır,aynı ipden birden fazla oy verildiği tespit edilirse o kişi yarışmadan diskalifiye edilir ve olayla ilgili kişiler hile yaptıklarından dolayı banlanır
  • Oylama herkese açıktır ve herkesin sadece bir oyu vardır
  • Biriniciye 10000 rep ve 10000 Harbi Lira,
  • İkinciye 5000 rep ve 5000 Harbi Lira
  • Üçüncüye 2000 rep ve 2000 Harbi Lira
  • Son Başvuru Tarihi 1 Mayıs 2008
  • Başvurları bu konuya cevap olarak yazınız(Katılmak istiyorum diye)
  • Yarışma bitene kadar avatarları değiştiren kullanıcı diskalifiye olur

Konu ShadoW tarafından (17.05.08 Saat 18:52 ) değiştirilmiştir..
kralex isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 15.04.08, 08:55   #2
Yasaklandı

Üye Hakkında
HF Kimlik No: 50186
Konular: 217
Bank: 0,83
Total Points: 21.760,39
Rep Bilgisi
Rep Gücü : 0
Rep Puanı : 11094
ERZURUMLUBÜYÜCÜ ooo rep ne ki aşmış bu adamERZURUMLUBÜYÜCÜ ooo rep ne ki aşmış bu adamERZURUMLUBÜYÜCÜ ooo rep ne ki aşmış bu adamERZURUMLUBÜYÜCÜ ooo rep ne ki aşmış bu adamERZURUMLUBÜYÜCÜ ooo rep ne ki aşmış bu adam
Hediyeler
al senin olsun kank - EFSANEMAN Memleketlime Benden Hediye Olsun Bakalım!! - EFSANEMAN

ben katılmak istiyorum
ERZURUMLUBÜYÜCÜ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 15.04.08, 12:34   #3
Yasaklandı

Üye Hakkında
HF Kimlik No: 48816
Konular: 353
Bank: 0,16
Total Points: 20.605,63
Rep Bilgisi
Rep Puanı : 15366
EFSANEMAN ooo rep ne ki aşmış bu adamEFSANEMAN ooo rep ne ki aşmış bu adamEFSANEMAN ooo rep ne ki aşmış bu adamEFSANEMAN ooo rep ne ki aşmış bu adamEFSANEMAN ooo rep ne ki aşmış bu adamEFSANEMAN ooo rep ne ki aşmış bu adam
Hediyeler
Deneme Mod'luğunun şerefine - Shadow_BoY deneme mod olmussun inş harbi olursun arki - MAHŞERİNATLILARI ii çalarsın sen gitarı al benden hediye:) - ERZURUMLUBÜYÜCÜ No Message - agent force

Katılmak istiyom!! Ömer Abi yazarmısın?
EFSANEMAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 15.04.08, 14:21   #4
sayar sonsuzdan geri . .

Lonely - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Hakkında
HF Kimlik No: 125
Konular: 89
Bank: 0,00
Total Points: 333.650,93
Rep Bilgisi
Rep Gücü : 587
Rep Puanı : 23508
Lonely ooo rep ne ki aşmış bu adamLonely ooo rep ne ki aşmış bu adamLonely ooo rep ne ki aşmış bu adamLonely ooo rep ne ki aşmış bu adamLonely ooo rep ne ki aşmış bu adamLonely ooo rep ne ki aşmış bu adamLonely ooo rep ne ki aşmış bu adam
Hediyeler
ilk hediyen benden olsun.. - EMRE Teşekkürler - P®€ñ§£$ afiyetle ye :) - şeker

Bende bu avatrımla katılayım bari

Alt 15.04.08, 14:29   #5
Super Moderatör

agent force - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Hakkında
HF Kimlik No: 16520
Konular: 1567
Bank: 5.947.744,39
Total Points: 6.739.940,64
Rep Bilgisi
Rep Gücü : 1987
Rep Puanı : 85752
agent force naptın ortalıktaki tüm repleri almışsın.agent force naptın ortalıktaki tüm repleri almışsın.agent force naptın ortalıktaki tüm repleri almışsın.agent force naptın ortalıktaki tüm repleri almışsın.agent force naptın ortalıktaki tüm repleri almışsın.agent force naptın ortalıktaki tüm repleri almışsın.agent force naptın ortalıktaki tüm repleri almışsın.agent force naptın ortalıktaki tüm repleri almışsın.agent force naptın ortalıktaki tüm repleri almışsın.agent force naptın ortalıktaki tüm repleri almışsın.agent force naptın ortalıktaki tüm repleri almışsın.
Hediyeler
semres - emresedase harbi fb'liye iyi günlerde kullan - emre hayırlı olsun yeni moderatörlük görevin - EMRE foruma yaptığın katkılarından dolayı:) - EFSANEMAN harbi mod olmussun hayırlı olsun - makif
No Message - gitt hadi gezek. - kovboy Eyvallah , daha iyisi sizlerin olsun - Shadow_BoY No Message - yeniçeri hayırlı olsun..:D:D:D:D:D - makif
süper olmuşsun hayırlı olsun... - gitt No Message - makif

Yeni avatarımla katılmak istiyorum
Alt 15.04.08, 15:17   #6
HARBİ DELİKANLI

makif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Hakkında
HF Kimlik No: 49249
Konular: 401
Bank: 5.827,24
Total Points: 41.971,06
Rep Bilgisi
Rep Gücü : 556
Rep Puanı : 22534
makif ooo rep ne ki aşmış bu adammakif ooo rep ne ki aşmış bu adammakif ooo rep ne ki aşmış bu adammakif ooo rep ne ki aşmış bu adammakif ooo rep ne ki aşmış bu adammakif ooo rep ne ki aşmış bu adammakif ooo rep ne ki aşmış bu adam
Hediyeler
hoşgeldin makif - agent force boşver forumu sen kitap oku - agent force kanka hayırlı olsun - kovboy hadi gezek. - kovboy No Message - makif
aloo barıştık mı? - kovboy salak - gitt defbmnjsvjmedsn brfkujb esfj neqwjfb keö3wghrbköw3brfyujöm - gitt don aldım sana makif:D - bjk1903carsi

katılmak istiyorum
Alt 15.04.08, 15:24   #7
seda kolik

EMRE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Hakkında
HF Kimlik No: 7930
Konular: 621
Total Points: 1.515.922,89
Rep Bilgisi
Rep Gücü : 1518
Rep Puanı : 62555
EMRE harbiforum sevilen üyesiEMRE harbiforum sevilen üyesiEMRE harbiforum sevilen üyesiEMRE harbiforum sevilen üyesiEMRE harbiforum sevilen üyesiEMRE harbiforum sevilen üyesiEMRE harbiforum sevilen üyesiEMRE harbiforum sevilen üyesiEMRE harbiforum sevilen üyesiEMRE harbiforum sevilen üyesiEMRE harbiforum sevilen üyesi
Hediyeler
No Message - lütfi No Message - elecTRo 1 mum yaktım saana - kralex harbi gs'liye - fatih4645 Al kanka sana Uğur getirsin..... - elecTRo
Teşekkürler - HENA super modluğun hayırlı olsun - agent force hadi oynayak - makif Süper modluğunu kutlayamadık Hayırlı olsun! - EFSANEMAN süper maryomm:) - melankolik16
manidar bir hediye içini sen doldur - Mic Check teşekkürler :) - P®€ñ§£$ ultra aslanlı kardeşime - güvener abicim - gitt abicim - gitt
abicim - gitt abi - gitt elma ye - bjk1903carsi istedğin gibi çal...... - Mic Check

katılmak istiyorum ben de

EMRE isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 15.04.08, 15:34   #8
♥_YoRguNeLLa_♥

P®€ñ§£$ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Hakkında
HF Kimlik No: 52388
Konular: 360
Total Points: 68.450,25
Rep Bilgisi
Rep Gücü : 967
Rep Puanı : 37367
P®€ñ§£$ harbiforum sevilen üyesiP®€ñ§£$ harbiforum sevilen üyesiP®€ñ§£$ harbiforum sevilen üyesiP®€ñ§£$ harbiforum sevilen üyesiP®€ñ§£$ harbiforum sevilen üyesiP®€ñ§£$ harbiforum sevilen üyesiP®€ñ§£$ harbiforum sevilen üyesiP®€ñ§£$ harbiforum sevilen üyesi
Hediyeler
PRENSESİME....(İÇİMDEN GELDİ) - (C@NSU) Teşekkür Ederim - HENA Derdini dinler , arkandan vurmaz.. Koynuna alır uyursun işte sana  ayıcık :D - Shadow_BoY .. - Lonely Forumda en sevdiğim kızına.Tatlı Cadı! - MaVi_HoRoZ
Çok Seviyorum onu.Cici Kız! - MaVi_HoRoZ Her ne derse desin cok temiz kız! - MaVi_HoRoZ Forum en gzl kızı ona kalp yetmez :) - MaVi_HoRoZ Bana kızcak gene ama kız olsun! - MaVi_HoRoZ Sana Kocaman bi kalp daha! - MaVi_HoRoZ
Ona kalp yetmez.Bi tanecik!!! - MaVi_HoRoZ DAha istion mu kız??? - MaVi_HoRoZ Bu da kalp! - MaVi_HoRoZ Bu da kalp!Yeter mi hı? - MaVi_HoRoZ Valla bi tancik bunlar yanında fıs ama elimden bu kadar geliyo! - MaVi_HoRoZ
No Message - MaVi_HoRoZ çok güzel - gitt saol - ninja25 prenses tacın kabul et :) - (C@NSU) calarsın artık foruma guzel bır parca:Dama turku olsun:D:D:D:D:D:D:D - bjk1903carsi

bende katılmak istiyorum
Ve illa ki öğretir kaçınılmaz dersini

(C@nsu)P®€ñ§£$
P®€ñ§£$ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 15.04.08, 16:38   #9
♥♥♥C!cİ♥♥♥

Üye Hakkında
HF Kimlik No: 31696
Konular: 107
Bank: 398.559,70
Total Points: 456.506,89
Rep Bilgisi
Rep Gücü : 775
Rep Puanı : 27165
melankolik16 ooo rep ne ki aşmış bu adammelankolik16 ooo rep ne ki aşmış bu adammelankolik16 ooo rep ne ki aşmış bu adammelankolik16 ooo rep ne ki aşmış bu adammelankolik16 ooo rep ne ki aşmış bu adammelankolik16 ooo rep ne ki aşmış bu adammelankolik16 ooo rep ne ki aşmış bu adam
Hediyeler
dostlugumuzun devamını dilerim... - EMRE Yoldaşıma  Sevgilerimle... :) - Shadow_BoY kalbinde bu para kesesi kadar dolu olsun - Mic Check 2 ayyaş     kutlarız bişeyleri :D - Shadow_BoY İnş uğur Getirir sana :) - MaVi_HoRoZ
Forumun cici kızına... - P®€ñ§£$ Yeni Görevinde  başarılar Yoldaş :) - Shadow_BoY hayırlı olsun:) - green_eyes canım arkadaşıma - güvener canım aplam bindikçe beni hatırla :X - crazy_burak
Moderatörlüğün hayırlı olsun diyememiştim cici=) - Betül17

bende katılayım bari herkes katılıyobebişimle bizde katılmak istiyorus
melankolik16 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 15.04.08, 20:35   #10
~NeseL!~

ShadoW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Hakkında
HF Kimlik No: 39729
Konular: 124
Bank: 0,42
Total Points: 7.584,42
Rep Bilgisi
Rep Puanı : -23304
ShadoW nefret edilen üyeShadoW nefret edilen üyeShadoW nefret edilen üyeShadoW nefret edilen üyeShadoW nefret edilen üyeShadoW nefret edilen üyeShadoW nefret edilen üye
Hediyeler
YoLdaşımm.. - melankolik16 İçimden geldi Güle güle tak!! - EFSANEMAN içelim yoldaaş(:(: - melankolik16 Kusura bakma :( Harbi dosTa - MaVi_HoRoZ al sende buna içini dök:Dteşekkürler:) - P®€ñ§£$
teşekkür ederim canımm(: - melankolik16 süper olmuşsun hayırlı olsun... - agent force yemyeşil oldum yoldaş(:esaslı bi kutlamayı hak ettik:)) - melankolik16 İçimden Geldi.... Beni virüslerden Kurtar Bitane Daha Verem :D - mahzen34 Süper Bi Adamsın Beni Virüslerden Kurtardın!!1 - mahzen34
cok saol sende bu yatla gezersin:) - green_eyes Ikimizde Kupayi aLamadik =D aL bakaLim Benden oLsun KoRay (= Her$ey iCin saoL =) - dι$ι_ĸanarya (= hediyeLer Bitmeden BorCumu Odiyim dedim =D - dι$ι_ĸanarya Geçde olsa hediyene karşılık(: - Betül17 Maca Son Yarim Saat (= atLa geL koRay (= - dι$ι_ĸanarya

Bende katılmak istiyorumm

Konu ShadoW tarafından (14.05.08 Saat 17:33 ) değiştirilmiştir..
ShadoW isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Bu konuyu aşağıdaki sitelere kaydet

Etiketler
yarismasi, 3avatar

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil