HarbiForum  
Bazı İllerimiz İçin İftar ve Sahur Vakitleri
Geri git   HarbiForum > HF Üyelere Özel > Üye Röportajları
Kayıt ol Etiketler Ajanda

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Üye Röportajları Üyelerle bire bir harbi röportajlar.

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11.04.08, 19:45   #31
♥♥♥C!cİ♥♥♥

Üye Hakkında
HF Kimlik No: 31696
Konular: 107
Bank: 398.559,70
Total Points: 455.893,89
Üyeye Havale Gönder
Teşekkür Sistemi
Ettiği Teşekkür: 204
76 Mesajına 85 Teşekkür
Rep Bilgisi
Rep Gücü : 773
Rep Puanı : 27165
melankolik16 ooo rep ne ki aşmış bu adammelankolik16 ooo rep ne ki aşmış bu adammelankolik16 ooo rep ne ki aşmış bu adammelankolik16 ooo rep ne ki aşmış bu adammelankolik16 ooo rep ne ki aşmış bu adammelankolik16 ooo rep ne ki aşmış bu adammelankolik16 ooo rep ne ki aşmış bu adam
Hediyeler
dostlugumuzun devamını dilerim... - EMRE Yoldaşıma  Sevgilerimle... :) - Shadow_BoY kalbinde bu para kesesi kadar dolu olsun - Mic Check 2 ayyaş     kutlarız bişeyleri :D - Shadow_BoY İnş uğur Getirir sana :) - MaVi_HoRoZ
Forumun cici kızına... - P®€ñ§£$ Yeni Görevinde  başarılar Yoldaş :) - Shadow_BoY hayırlı olsun:) - green_eyes canım arkadaşıma - güvener canım aplam bindikçe beni hatırla :X - crazy_burak
Moderatörlüğün hayırlı olsun diyememiştim cici=) - Betül17

yeni çıktım içerden kafamı bozmayınyok bi daha olmıycak inşallah dikkatliyim bu sefer
melankolik16 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.04.08, 00:15   #32
seda kolik

EMRE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Hakkında
HF Kimlik No: 7930
Konular: 622
Bank: 0,00
Total Points: 1.264.529,69
Üyeye Havale Gönder
Teşekkür Sistemi
Ettiği Teşekkür: 76
180 Mesajına 305 Teşekkür
Rep Bilgisi
Rep Gücü : 1515
Rep Puanı : 62555
EMRE harbiforum sevilen üyesiEMRE harbiforum sevilen üyesiEMRE harbiforum sevilen üyesiEMRE harbiforum sevilen üyesiEMRE harbiforum sevilen üyesiEMRE harbiforum sevilen üyesiEMRE harbiforum sevilen üyesiEMRE harbiforum sevilen üyesiEMRE harbiforum sevilen üyesiEMRE harbiforum sevilen üyesiEMRE harbiforum sevilen üyesi
Hediyeler
No Message - lütfi No Message - elecTRo 1 mum yaktım saana - kralex harbi gs'liye - fatih4645 Al kanka sana Uğur getirsin..... - elecTRo
Teşekkürler - HENA super modluğun hayırlı olsun - agent force hadi oynayak - makif Süper modluğunu kutlayamadık Hayırlı olsun! - EFSANEMAN süper maryomm:) - melankolik16
manidar bir hediye içini sen doldur - Mic Check teşekkürler :) - P®€ñ§£$ ultra aslanlı kardeşime - güvener abicim - gitt abicim - gitt
abicim - gitt abi - gitt elma ye - bjk1903carsi istedğin gibi çal...... - Mic Check

Alıntı: melankolik16 demişki Mesajı göster
yeni çıktım içerden kafamı bozmayınyok bi daha olmıycak inşallah dikkatliyim bu sefer
bu sefer müebbet yersin sabıkanda var ya..

EMRE isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
EMRE kullanıcısına teşekkür edenler:
Alt 12.04.08, 00:47   #33
♥♥♥C!cİ♥♥♥

Üye Hakkında
Üyeye Havale Gönder
Teşekkür Sistemi
76 Mesajına 85 Teşekkür
Rep Bilgisi
melankolik16 ooo rep ne ki aşmış bu adammelankolik16 ooo rep ne ki aşmış bu adammelankolik16 ooo rep ne ki aşmış bu adammelankolik16 ooo rep ne ki aşmış bu adammelankolik16 ooo rep ne ki aşmış bu adammelankolik16 ooo rep ne ki aşmış bu adammelankolik16 ooo rep ne ki aşmış bu adam
Hediyeler
dostlugumuzun devamını dilerim... - EMRE Yoldaşıma  Sevgilerimle... :) - Shadow_BoY kalbinde bu para kesesi kadar dolu olsun - Mic Check 2 ayyaş     kutlarız bişeyleri :D - Shadow_BoY İnş uğur Getirir sana :) - MaVi_HoRoZ
Forumun cici kızına... - P®€ñ§£$ Yeni Görevinde  başarılar Yoldaş :) - Shadow_BoY hayırlı olsun:) - green_eyes canım arkadaşıma - güvener canım aplam bindikçe beni hatırla :X - crazy_burak

dikkat ederim
Alt 12.04.08, 00:50   #34
~NeseL!~

ShadoW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Hakkında
HF Kimlik No: 39729
Konular: 130
Bank: 0,42
Total Points: 4.186,42
Üyeye Havale Gönder
Teşekkür Sistemi
Ettiği Teşekkür: 73
134 Mesajına 348 Teşekkür
Rep Bilgisi
Rep Gücü : 0
Rep Puanı : -23304
ShadoW nefret edilen üyeShadoW nefret edilen üyeShadoW nefret edilen üyeShadoW nefret edilen üyeShadoW nefret edilen üyeShadoW nefret edilen üyeShadoW nefret edilen üye
Hediyeler
YoLdaşımm.. - melankolik16 İçimden geldi Güle güle tak!! - EFSANEMAN içelim yoldaaş(:(: - melankolik16 Kusura bakma :( Harbi dosTa - MaVi_HoRoZ al sende buna içini dök:Dteşekkürler:) - P®€ñ§£$
teşekkür ederim canımm(: - melankolik16 süper olmuşsun hayırlı olsun... - agent force yemyeşil oldum yoldaş(:esaslı bi kutlamayı hak ettik:)) - melankolik16 İçimden Geldi.... Beni virüslerden Kurtar Bitane Daha Verem :D - mahzen34 Süper Bi Adamsın Beni Virüslerden Kurtardın!!1 - mahzen34
cok saol sende bu yatla gezersin:) - green_eyes Ikimizde Kupayi aLamadik =D aL bakaLim Benden oLsun KoRay (= Her$ey iCin saoL =) - dι$ι_ĸanarya (= hediyeLer Bitmeden BorCumu Odiyim dedim =D - dι$ι_ĸanarya Geçde olsa hediyene karşılık(: - Betül17 Maca Son Yarim Saat (= atLa geL koRay (= - dι$ι_ĸanarya

daha 17 , kendin gibi birini buldun sonunda
ShadoW isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
ShadoW kullanıcısına teşekkür edenler:
Alt 12.04.08, 01:15   #35
seda kolik

EMRE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Hakkında
HF Kimlik No: 7930
Konular: 622
Total Points: 1.264.529,69
Üyeye Havale Gönder
Teşekkür Sistemi
Ettiği Teşekkür: 76
180 Mesajına 305 Teşekkür
Rep Bilgisi
Rep Gücü : 1515
Rep Puanı : 62555
EMRE harbiforum sevilen üyesiEMRE harbiforum sevilen üyesiEMRE harbiforum sevilen üyesiEMRE harbiforum sevilen üyesiEMRE harbiforum sevilen üyesiEMRE harbiforum sevilen üyesiEMRE harbiforum sevilen üyesiEMRE harbiforum sevilen üyesiEMRE harbiforum sevilen üyesiEMRE harbiforum sevilen üyesiEMRE harbiforum sevilen üyesi
Hediyeler
No Message - lütfi No Message - elecTRo 1 mum yaktım saana - kralex harbi gs'liye - fatih4645 Al kanka sana Uğur getirsin..... - elecTRo
Teşekkürler - HENA super modluğun hayırlı olsun - agent force hadi oynayak - makif Süper modluğunu kutlayamadık Hayırlı olsun! - EFSANEMAN süper maryomm:) - melankolik16
manidar bir hediye içini sen doldur - Mic Check teşekkürler :) - P®€ñ§£$ ultra aslanlı kardeşime - güvener abicim - gitt abicim - gitt
abicim - gitt abi - gitt elma ye - bjk1903carsi istedğin gibi çal...... - Mic Check

Alıntı: Shadow_BoY demişki Mesajı göster
daha 17 , kendin gibi birini buldun sonunda
anlamadım açıklarmısın biraz!

EMRE isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
EMRE kullanıcısına teşekkür edenler:
Alt 12.04.08, 19:49   #36
♥♥♥C!cİ♥♥♥

Üye Hakkında
Üyeye Havale Gönder
Teşekkür Sistemi
76 Mesajına 85 Teşekkür
Rep Bilgisi
Hediyeler

bende anlamadım galiba
Alt 17.04.08, 23:27   #37
Yasaklandı

Üye Hakkında
HF Kimlik No: 48816
Konular: 354
Bank: 0,16
Total Points: 18.694,63
Üyeye Havale Gönder
Teşekkür Sistemi
Ettiği Teşekkür: 121
27 Mesajına 31 Teşekkür
Rep Bilgisi
Rep Puanı : 15366
EFSANEMAN ooo rep ne ki aşmış bu adamEFSANEMAN ooo rep ne ki aşmış bu adamEFSANEMAN ooo rep ne ki aşmış bu adamEFSANEMAN ooo rep ne ki aşmış bu adamEFSANEMAN ooo rep ne ki aşmış bu adamEFSANEMAN ooo rep ne ki aşmış bu adam
Hediyeler
Deneme Mod'luğunun şerefine - Shadow_BoY deneme mod olmussun inş harbi olursun arki - MAHŞERİNATLILARI ii çalarsın sen gitarı al benden hediye:) - ERZURUMLUBÜYÜCÜ No Message - agent force

mesajın için tşk
EFSANEMAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
EFSANEMAN kullanıcısına teşekkür edenler:
Alt 18.04.08, 19:24   #38
Yasaklandı

Üye Hakkında
HF Kimlik No: 50186
Konular: 217
Bank: 0,83
Total Points: 19.079,39
Üyeye Havale Gönder
Teşekkür Sistemi
Ettiği Teşekkür: 18
20 Mesajına 24 Teşekkür
Rep Bilgisi
Rep Puanı : 11094
ERZURUMLUBÜYÜCÜ ooo rep ne ki aşmış bu adamERZURUMLUBÜYÜCÜ ooo rep ne ki aşmış bu adamERZURUMLUBÜYÜCÜ ooo rep ne ki aşmış bu adamERZURUMLUBÜYÜCÜ ooo rep ne ki aşmış bu adamERZURUMLUBÜYÜCÜ ooo rep ne ki aşmış bu adam
Hediyeler
al senin olsun kank - EFSANEMAN Memleketlime Benden Hediye Olsun Bakalım!! - EFSANEMAN

paylasım için saolll!!!
ERZURUMLUBÜYÜCÜ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
ERZURUMLUBÜYÜCÜ kullanıcısına teşekkür edenler:
Alt 07.05.08, 00:06   #39
Yeni Üye

Üye Hakkında
HF Kimlik No: 25487
Total Points: 128,02
Üyeye Havale Gönder
Teşekkür Sistemi
Ettiği Teşekkür: 0
Rep Bilgisi
Rep Gücü : 39
Rep Puanı : 777
bomgulder forum şartlarını öğrenmeye başlamış

İlginç bişey olmuş,,, daha önce karşılaşmadım... benmi az gezini yorum yoksaaa,,

nese elinize sağlık
bomgulder isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
bomgulder kullanıcısına teşekkür edenler:
Alt 09.05.08, 19:18   #40
♥_YoRguNeLLa_♥

P®€ñ§£$ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Hakkında
HF Kimlik No: 52388
Konular: 360
Total Points: 57.833,25
Üyeye Havale Gönder
Teşekkür Sistemi
Ettiği Teşekkür: 131
145 Mesajına 172 Teşekkür
Rep Bilgisi
Rep Gücü : 965
Rep Puanı : 37367
P®€ñ§£$ harbiforum sevilen üyesiP®€ñ§£$ harbiforum sevilen üyesiP®€ñ§£$ harbiforum sevilen üyesiP®€ñ§£$ harbiforum sevilen üyesiP®€ñ§£$ harbiforum sevilen üyesiP®€ñ§£$ harbiforum sevilen üyesiP®€ñ§£$ harbiforum sevilen üyesiP®€ñ§£$ harbiforum sevilen üyesi
Hediyeler
PRENSESİME....(İÇİMDEN GELDİ) - (C@NSU) Teşekkür Ederim - HENA Derdini dinler , arkandan vurmaz.. Koynuna alır uyursun işte sana  ayıcık :D - Shadow_BoY .. - Lonely Forumda en sevdiğim kızına.Tatlı Cadı! - MaVi_HoRoZ
Çok Seviyorum onu.Cici Kız! - MaVi_HoRoZ Her ne derse desin cok temiz kız! - MaVi_HoRoZ Forum en gzl kızı ona kalp yetmez :) - MaVi_HoRoZ Bana kızcak gene ama kız olsun! - MaVi_HoRoZ Sana Kocaman bi kalp daha! - MaVi_HoRoZ
Ona kalp yetmez.Bi tanecik!!! - MaVi_HoRoZ DAha istion mu kız??? - MaVi_HoRoZ Bu da kalp! - MaVi_HoRoZ Bu da kalp!Yeter mi hı? - MaVi_HoRoZ Valla bi tancik bunlar yanında fıs ama elimden bu kadar geliyo! - MaVi_HoRoZ
No Message - MaVi_HoRoZ çok güzel - gitt saol - ninja25 prenses tacın kabul et :) - (C@NSU) calarsın artık foruma guzel bır parca:Dama turku olsun:D:D:D:D:D:D:D - bjk1903carsi

Paylaşım için teşekkürler,Emre'nin röpörtajındaki samimiyetinizle bu röpörtaj arasında çok fark var
Ve illa ki öğretir kaçınılmaz dersini

(C@nsu)P®€ñ§£$
P®€ñ§£$ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
P®€ñ§£$ kullanıcısına teşekkür edenler:

Bu konuyu aşağıdaki sitelere kaydet

Etiketler
roportaji, melankolik

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil